Thursday, December 6, 2012

berat badan turun.. *amazing!

Tadi check up kat klinik..
macam biasa, lepas cek urine kena timbang berat..
and u know what???
berat i turun ok!
hehehe.. mcm tak percaya..
but it is!
tapi tak lah banyak sangat pun turun, kalau turun banyak bahaya pulak for my baby kan..

the latest me..
:)



berat i turun 0.5 kg only..
dunno why lah nape I happy pulak berat menurun, padahal tengah preggy..
hurmmm..
padahal i makan banyak kot, selera makan time preggy ni mmg double dari waktu biasa tak preggy..
kalau makan tu especially yang mmg suka sangat makan sekarang ni, semua tak cukup single portion rasanya..
Double or Triple baru cukup!!
homaigod....


walaupun begitu,berat badan still ada berkurang...
Amazing! tu lah yang excited kot..hehehehe
ntah pape...


kalau kat kedai makan tu kan,walaupun rasa tak cukup tapi tak lah order lagi..
rasa malu pulak..haha
lagipun kena jugak berjimat, byk keperluan yang W.A.N kena tanggung buat masa sekarang..
so I kena la paham2 sendiri kan.. :)


look at my face..!
huhuhu..

banyak tumbuh2 jerawat, due to my pregnancy..
masa preggy ni,hormon adalah tinggi..
tapi tak pe lah,harap2 lepas habis preggy nanti ok lah..
sebab my sister dulu masa preggy she faced the same thing, 
habis preggy semuanya hilang dan kembali macam biasa..
harap nanti i pun macam tu jugak, Ameen :)



the latest Us!!! ;)







Always pray for our better living one day, InsyaAllah.. Ameen... :)


1 comment:

~♥ iella ♥~ said...

semoga sihat slalu yerr..