Tuesday, November 27, 2012

Kamar kami ;)

sekitar kamar kami..
dengan siling sekali uolls..hehehe
wahh..kamar pun nak tunjuk kann, tapi ok lah ada gambarnya daripada tak da..
dah bosan pulak buat blogpost tak bergambar..


foto di 'tangkap' & di edit oleh:
W.A.N my husband

lampu kamar kami.
lampu tu saya yang pilih,sebab suka..
W.A.N sebenarnya tak berkenan, sebab masa saya pilih & beli tu dia takda
tapi tak tau la sekarang,
nampak macam ok je dia... :P 



"Let's find the hidden object!!!"
nampak tak? jumpa tak? 
hehehe..


potrait di sisi tabir kamar ini..


masih ada bunga-bunga ni..
hiasan bilik masa kahwin..
sayang puilak nak turunkan,biarkan je lah..
masih mood pengantin baru ok.. thehehe!!
;)


Saltanat Boutique menjual TUDUNG & SELENDANG silk dari TURKI yang mempunyai PELBAGAI CORAK yang menarik & unik!! :)
like jangan tak like ok!!




4 comments:

RedRose said...

wow! u have a french taste la sis. sure a very romantic one kan? ^__^

Anne mahli said...

kinda..hehehe..:)

~♥ iella ♥~ said...

kan best bila bilik tido ari2 mcm bilik pengantin baru..letak daun pandan skali..hehe. cantik lampu tue.berkenan gak.

Anne mahli said...

tq :) kannnn..cuma kena slalu maintainkan,slalu vakumkan sebab debu dlm bilik byk! good idea kan letak daun pandan,tak pernh buat lagi tue..hehehe