Wednesday, February 8, 2012

Langit Biru.

dengar. lalu suka.
dan  terpikat.


erm..tadi dengar lagu Langit Biru..
first time dengar,
terus terpikat. lalu teringat dia,
Langit biruku...
wahh ;)


i don't spend much time with 'him' lately..
due to his commitments ..
made me feel that...





i miss him.




so,dedicated this to 'him'.
wahh..tiba2. jiwangs.


Langit Biru

Ku lihat kau dari jauh termenung
ku cuba hampirimu, yang sedang kebingungan

Apa yang mengganggu fikiran
soal tiada noktah jawapan, lalu ku hulurkan tangan

Ikuti langkah ku menari
hilangkan lah resah di hati
Bangun dan terus lah menyanyi
bangkit lah, sedar dari mimpi

Lantas jauh kau kubawa, 
lenyap dari rasa kecewa
kulihat kau tersenyum... :)

Sedar jelasnya manusia
hidup ada naik dan turun
tapi kau harus terus bangun

Ikuti langkah ku menari
di sini lah waktu terhenti
yang berlalu biarkan pergi
kini kau tak sendiri lagi~.....

Ku dan Diri mu... 

kau dan aku...

kelangit biru bersamu
kan bersama..oh berdua..keakhirnya...

actually,ni lirik lagu Langit Biru by Asmidar.
baru tahu Asmidar dari fb.
cantek nama Asmidar. 
tapi tak sure Asmidar tu nama band ataupun vokalis dia..
terus like their page & dengar lagu Langit Biru..
melodi nya nice,easy listening.. suka. :)
and it comes with nice and lovely lyric.. bertambah suka :))

mahu tahu dan dengar melodinya?
tampal sekali lah video nya..
tengok jangan tak tengok...hiks ;)
enjoy~






6 comments:

YOUsoF said...

Waah entri yang ada unsur bunga-bungaan.. ;)

Kalau tak silap Asmidar ni finalis Vokal Bukan Sekadar Rupa kan. Lagu bagus + suara bagus = Disukai ramai. hehe


*Harga pelekat tu dikira berdasarkan size dan jumlah.

Contoh kami bukak harga 5cm(w)X 7cm(h)= RM1. So kalau nak saiz separuh dari tu kami boleh bagi 5o sen/ pc. Dan kalau tempahan lebih 150pcs harga jadi lebih murah.. ;)

Sebarang pertanyaa boleh emel ke yusofbinngadi@gmail.com. Lagi mudah rasanya. Terima kasih Miss Anne.

..cik gugu.. said...

1st time dgr .. nice lah ~

Miss Anne said...

berbunga2 sgt lah kan?hehe..

ooo...finalis vokal sekadar rupa rupanya..baru tau..
yelah,nice kan suara dia.suka dengar..btw, thanks for the info :)

ok2..kalau nak tanya detail lagi nanti,i'll email you ok..

Miss Anne said...

nice kan..semalam 1st time dengar pun trus suka..
:)

Bravoe Runway said...

I hope you'll find time to spend him 'him' soon :) Your two picks from the shoe assortment are actually my 2 favorites as well!

Miss Anne said...

thanks dear :)