Wednesday, December 21, 2011

Mood shopping melanda

Shopping mood melanda diri.
tapi tak mula shopping lagi.hiks.

hari ni jualan amat memberangsangkan. suka :)))
bawak lebih daripada hari biasa.but still habis terjual. :)

lepas niaga tadi tak g mana2,tak jogging sebab hujan.
just singgah kedai beli barang.lepas tu balik trus.
tak makan kat mana2 pun.
nak diet ckit la konon.
cos lunch tadi makan banyak.
tapi sekarang.
saya lapar.perut dah nyanyi2.
 =__='

oh.jumaat ni ada membership sale kat satu shopping mall kat Kuching.
shopping mall kat sini bukan banyak pun.boleh kira pakai jari.
so,kalau nak shopping dan cari betul2 yang kita nak tu agak susah.
balik2 benda yang sama,
product yang sama,
design yang sama,
jenama yang sama.
agak bosan actually.huhu
sampai dah tak tau nak beli apa cos susah sikit nak carik yang betul2 suka.
mungkin saya yang cerewet nak pilih barang.
tapi tak la cerewet sangat.
lagi satu yg agak bosan is sini kalau sale just ala kadar je.
sale pun cam tak sale.
kalau barang yang cantek2 tu cam susah betol lah nak sale.
kalau sale pun just 20%-40% je.really.
susah nak jumpa barang yang cantek2 dgn sale nya sampai 50%-70%.
memang rare.
how i wish i can go to kl and shop there rite now. =__=

so maybe Jumaat nih satu shopping mall sini sale nya cam best jer.
exclusive for membership only.
which i don't have its membership card.
but.
i can borrow my mom's!
hehe.
sekarang rasa nak shopping je.
tapi actually ni shopping bersebab.
hehe :D
kat sana nanti rasanya plan nak beli handbag or makeup.
perfume kat sana tak best sangat.
harap sale nya tu gempak2 la.
dan barangan nya tu cantek2. :)

Sabtu nanti plan nak g somewhere quite far from here.
agak famous jugak lah tempat tu walaupun agak jauh.
famous dikalangan pelancong.
fomous dikalangan penduduk kat sini jugak.
i pun suka pergi sana.seronok tengok2 barang.
walaupun kadang2 tak beli apa2,
cuma kerana nak tgk2 barang kat situ,
sanggup jugak habiskan minyak kereta ke sana.
tapi slalunya kalau pergi mesti la ada yang 'ter'beli.
tergoda tengok barang kat situ.hehe.
harap2 plan ni menjadi.

will story soon kalau jadi g sana. :)


2 comments:

Ain Atika Zailani said...

wahh bila dah tergoda nanti jangan lupe belikan untuk kite disini..nyiaahhahaha=p

Miss Anne said...

orite babeh..
wahhh.hahaha :P

kat sana mesti lagi gempak sale kan.tak mcm kat sini,mcm nak tak nak je nak sale.huhu.