Tuesday, December 20, 2011

Wangian pilihan hati?

susah jugak nak pilih wangian yang memihat hati dan hidung yang menghidu..
hidung ini masih tercari-cari haruman yang mana jika dihidu,
hati kan terus terpikat dan jiwa tenang menghidunya..
wahh.hehe
lagipun tak suka cium bau yang kuat sangat..
hidung ni tak tahan.
kalau haruman nya terlalu kuat,asyik nak sneezing lah alamatnya..
kalau tak baunya tak kuat,tapi haruman nya kureng..
pun tak best jgak.
kalau bau harumannya terlalu manis pun tak brapa best jugak.
rasanya i suka haruman yang menggoda dan menenangkan tika menghidu.hehe.
haruman yang ada a bit classic baunya.tidak terlalu sweet.

so yang mana lah nak pilih ni?huhu
confius nak pilih yang mana..
tapi rasanya banyak yang tak suka dari suka..   =_='
yang suka tu rasa cam nak beli semua sekali.
eh.boleh ke camtu?
of coz la tak leh.
(kalau boleh,kan best..hehe.. :P)
wangian2 kegemaranku sekarang..




both full of sexy-ness and temptation smells...
i love...! auwww~  
takkan nak beli dua2..tamak tol.. :P
atau yang dua ni.. 
  

                                                          
tak brapa suka,tapi ada promo hebat sekarang.


ni pun sama.tapi lagi wangi lagi dari yang kat atas.yang issey miyake tu.

hurm.pilih jgn tak pilih..
tapi tak tau yang mana. =_='


2 comments:

aleen aiden said...

alin sker bau yg soft2.mcm vanilla yg body shop punye atau britney spears punye perfume.hee

Miss Anne said...

nice taste.. :)dulu i pun suka bau yg soft2. tak tau la kenapa skrang dh tuka angin si hidung ni.hehe. i've heard before yang perfume britney spears tu wangi,tapi yg mana satu?