Thursday, January 19, 2012

New calender is coming.

chinese new year dah dekat!
will be tahun naga kan. kan?
suka. sebab off-day.
no need to niaga.
and got time to rest.rest.rest.
hopefully i will have time to rest well.
:D

bestnya...tapi ke mana nak di tuju ya?
tringin pulak rasa nak celebrate CNY,ziarah rumah kwn2 chinese...
wahhh. but the thing is i don't have chinese friend.
i wish i have..huhu.
dulu masa kecik selalu la ikut my aunt g sambut CNY kat rumah boss dia.
pastu,sekarang dah besar ni dah tak da pun diajaknya.
:(

hiks.tetiba plak sedih.
tulah akibatnya bila dari kecik hantar sekolah yang tak da seorang pun chinese.
pastu g sekolah menengah pulak pun sama ok!huhu...
pastu pulak masuk uitm,lagi lah takda chinese kan..huhuhu..
i only have one chinese friend. childhood friend.
same class at a music school. we both learned playing electronic organ.
but...i already forgot his name.
and he is the only chinese friend that i have since i was a kid until now!
yes. it is. huhuhu..

tapi 'him' ada family yang chinese.
mana la tau dia nak ajak i jln2 CNY. hiks :)
tapi x menaruh harapan tinggi..
takpa la kalau x dpt bwk jln2 CNY.
kalau 'him' dpt bawak jln2 shopping pun dah cukup ok..
(of cos la ok.ok sangat2!) hehehe :P
tak bawak tengok wayang.
since Ombak Rindu memang xda tengok wayang.
rasa cam nak tgk wayang lah..
tapi....nak tengok crita apa?
the vow lama lagi kot.
movie apa yang best skarang eh?? anyone?

oh. teringin lah nak tengok drama baru yang Nora Danish heroin tu..
i like her. nice style and look cool and good actress and so so so beautiful. and cute.
yup.i'm her fan. :)
rasanya nama drama tu Ariana Mikhail.
can watch at channel tv9.
or maybe can watch in youtube.rite? ;)
jalan cerita pun cam best.
hope i will have time to watch later..

oh.hari ni best. best sebab jualan habis cepat.
suka sangat2!

:D


2 comments:

Vivid Virginia said...

Woohooo... Happy Chinese New Year!

Miss Anne said...

yeehoo....happy chinese new year to you to0! :D