Saturday, January 28, 2012

Sugar dan Bun.

my car reached 8888km yesterday,
when we were on our way to here...


Sugarbun. at Kuching Central.


Kuching Central baru lagi.
belum sampai sebulan pun opening.
so,lepas niaga semalam.
tringin pulak nak pergi Kuching Central.
cuma nak jalan2,tringin pulak nak tengok apa yang best kat situ.
sampai sana, jalan2 pusing2.. 
belum banyak lagi kedai yang dah bukak.mmg x banyak yg dah opening.

tak lama lepas pusing2,perut cakap dia lapar.
wahh.'perut cakap' ok. :P
so i dengan 'him' singgah lah ke Sugarbun nak isi perut yang lapar itu.hehe.
pasal makan ni mmg kegemaran. ;)
we both really love to eat. a lot!
especially, me.
 =_='


'him'


what we eat.
see something different which not from this fast food restaurant?


yes.nasi lemak dari luar(jualan sendiri) bawa masuk Sugarbun.hehe.
good good savings. tettt  :P


look like he's getting thinner.


and



she's



getting


.........................



tembams.


=_='


4 comments:

Ain Atika Zailani said...

huaaaaa jangan makan banyak sangat kasi sini sikit. heheh

Karina Dinda R. said...

Such a great post dear, love it! ^^ Mind to follow each other? :)

Join my first giveaway, open internationally ˆ⌣ˆ click here.
Cheers,
Karina Dinda R. ♥
BLOG | TWITTER | SHOP

Miss Anne said...

Ain Atika Zailani: okehh2..nanti poskan k!jgn lupa check peti surat!hehehe ;)

Karina Dinda R.:tq..sure :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.